Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Ontstoppings-dienst.be
banner image

Ontstopping wc

Een verstopt toilet is smerig en brengt veel ongemakken met zich mee. Het liefst ben je er zo snel mogelijk van af.  Een ontstoppingsdienst is speciaal ontworpen voor dit soort problemen. Schakel een erkende firma in om snel van jouw verstopt wc af te geraken. Lees hieronder meer over de oorzaken van een verstopt toilet en de richtprijzen van een professionele ontstopping.

 

Waarom is mijn toilet verstopt?

Een verstopt toilet is erg vervelend. Vaak wordt dit veroorzaakt door het gebruik van te veel toiletpapier, etensresten die worden doorgespoeld of maandverband dat in het toilet geworpen wordt.

Een verstopt toilet ontstoppen is daarnaast vaak geen sinecure. Sommige mensen proberen zelf de wc te ontstoppen door het gebruik van een ontstopper met zuignap of door zelf van allerhande chemische en vaak schadelijke middelen door de wc te spoelen. Helaas is dit niet de manier om van een verstopte wc af te komen sterker nog, u zult hiermee enkel meer schade aan richten met alle gevolgen van dien.

ontstopping wc

 

Prijs ontstopping wc

Een ontstoppingsdienst in 24/7 bereikbaar. De prijs van een interventie hangt dus af van de duur van de ontstoppingswerken, de moeilijkheid van de klus en het uur waarop je de ontstoppingsdienst nodig hebt.

Gemiddeld kost een ontstopping tussen de € 120 à € 170 (incl. btw). Omdat we het over een interventiedienst hebben, is in deze standaardprijs zowel de vervoerskost als het eerste arbeidsuur inbegrepen. Kan de klus niet geklaard worden binnen dat uur? Dan wordt er per extra half uur een bijkomende kost aangerekend die schommelt tussen de € 30 à € 50 (incl. btw).

Is een doorsnee ontstopping niet voldoende? Dan is er misschien bijkomende inspectie nodig met behulp van een (infrarood) camera of een sonar. Ook bijkomende taken zoals ontkalken, het ledigen van (kleine) (vet)putjes of het traceren van leidingen hebben vaak een meerprijs bovenop het basistarief. Het gaat hier dan vaak om een prijs tussen de € 80 à € 150 (incl. btw & uitvoering).

 

 

Waarom een erkende ontstoppingsdienst inschakelen?

De ontstoppingsdienst is juist gespecialiseerd in dit soort vervelende zaken. Het ontstoppen van een wc moet gebeuren met degelijk materiaal, een ontstoppingsveer en eventuele hoge druk. Ook wordt er wel eens gebruik gemaakt van een ontstoppingsmiddel dat speciaal vervaardigd is voor het gebruik in en rondom de toilet.

Een ontstoppingsdienst contacteren? Vul het onderstaande offerteformulier in en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte op maat. Wij raden aan om 2 à 3 offertes met elkaar te vergelijken om zo de beste keuze te kunnen maken.

 

 

Online offertes aanvragen

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden ? Een snelle uitvoering gewenst? Via onderstaand formulier vraag je online offertes en prijzen aan bij meerdere gespecialiseerde bedrijven actief in jouw regio.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde bedrijven