Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Ontstoppings-dienst.be
banner image

Verstopping gootsteen

Een verstopte gootsteen is allesbehalve een pretje. Het oogt niet alleen vies, maar het ruikt ook allesbehalve fris. Het liefst ben je er zo snel mogelijk van dit probleem af. Een ontstoppingsdienst is speciaal ontworpen voor dit soort problemen. Schakel een erkende firma in om snel van jouw verstopt wc af te geraken. Lees hieronder meer over de oorzaken van een verstopte gootsteen en de richtprijzen van een professionele ontstopping.

 

Waarom is mijn gootsteen verstopt?

Het is ons allemaal wel eens overkomen: bij het wegspoelen van vuil afwaswater wil de afvoer niet meer mee. Het resultaat is stilstaand vuil afwaswater, een bron van bacteriën. De gootsteen geraakt verstopt omwille van:

  • Het dichtslibben van de buizen door veroudering
  • Het wegspoelen van grove etensresten
  • Kleine verzakkingen van de buizen

Soms is het mogelijk om jouw gootsteen zelf te ontstoppen. Wanneer je echter te maken hebt met diepgaande problemen, zoals de verzakking van de buizen, dan moet je de hulp van een professionele ontstoppingsdienst inroepen.

verstopping-gootsteen

Prijs gootsteen ontstoppen

Een ontstoppingsdienst in 24/7 bereikbaar. De prijs van een interventie hangt dus af van de duur van de ontstoppingswerken, de moeilijkheid van de klus en het uur waarop je de ontstoppingsdienst nodig hebt.

Gemiddeld kost een ontstopping tussen de € 120 à € 170 (incl. btw). Omdat we het over een interventiedienst hebben, is in deze standaardprijs zowel de vervoerskost als het eerste arbeidsuur inbegrepen. Kan de klus niet geklaard worden binnen dat uur? Dan wordt er per extra half uur een bijkomende kost aangerekend die schommelt tussen de € 30 à € 50 (incl. btw).

Is een doorsnee ontstopping niet voldoende? Dan is er misschien bijkomende inspectie nodig met behulp van een (infrarood) camera of een sonar. Ook bijkomende taken zoals ontkalken, het ledigen van (kleine) (vet)putjes of het traceren van leidingen hebben vaak een meerprijs bovenop het basistarief. Het gaat hier dan vaak om een prijs tussen de € 80 à € 150 (incl. btw & uitvoering).

 

TIP: schakel een ontstoppingsdienst in!

Schakel voor deze klus een erkende ontstoppingsdienst in! Deze beschikt over de juiste materialen, technieken en kennis om eventueel dieper gelegen afvoer- of rioleringsproblemen aan te pakken.

Nood aan de hulp van een vakman? Vul dan snel het onderstaande offerteformulier in. Ook snelle interventie is mogelijk! Binnen korte tijd zal je gecontacteerd worden door een professional. Zo is het probleem in een mum van tijd verholpen.

 

 

Online offertes aanvragen

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden ? Een snelle uitvoering gewenst? Via onderstaand formulier vraag je online offertes en prijzen aan bij meerdere gespecialiseerde bedrijven actief in jouw regio.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde bedrijven